3D Visualisatie

JD4Design is uw partner in het vertalen van diverse projecten in realistische 3D ontwerpen. Daarnaast werken we ook schaaltekeningen en grondplannen uit, en kunnen we zelfs 3D video’s maken van het bekomen resultaat.
Dit alles gebeurt op een vlotte en interactieve manier in direct contact met de ontwerper.

 

Bekijk hieronder enkele van de vele toepassingsdomeinen. 

IMMO

Vele toekomstige kopers hebben het moeilijk om het volledige potentieel van een oudere woning in te schatten. JD4Design kan hierbij verborgen mogelijkheden ontluiken en zicht geven op (al dan niet eenvoudige) aanpassingen die een wereld van verschil kunnen maken. 


INTERIEUR

De optimale indeling van ruimtes, kleur- en materiaaladvies, en persoonlijke touch worden met behulp van 3D beelden realistisch gepresenteerd zodat u meteen zicht krijgt op de verschillende mogelijkheden.


EXTERIEUR

Met behulp van 3D simulaties is het mogelijk een blik te werken op het totaalconcept en inplanting van een woning in de omgeving. Al dan niet in combinatie met een tuinontwerp schept dit mogelijkheden voor een nieuwe look and feel. 


BEURSSTANDEN

Afhankelijk van uw wensen en behoeften, kan een beursstand ontworpen worden die de gewenste uitstraling geeft naar uw bezoekers. In nauwe samenspraak wordt uw perfecte uithangbord gecreëerd. 


3D STRATENPLAN

Ook binnen toepassingen van de gemeente / projecten kan het 3D simuleren een grote meerwaarde zijn. Het is namelijk de ideale manier om te communiceren over toekomstige plannen, zowel intern als extern.